Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625
Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625

AJOFM ajută la absorbţia banilor europeni


Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Vrancea va susține, pe data de 20 decembrie, două întâlniri pentru promovarea accesării Fondurilor Structurale Europene. În cadrul Planului de acțiuni 2010, în această lună vor fi ținute prezentări la Panciu și Adjud, în sălile de consiliu local, începând cu ora 9.30 respectiv 12.00.
La întâlniri vor fi prezenți reprezentanții AJOFM, agenți economici, sindicate, patronate și potențiali beneficiari de servicii oferite de AJOFM. Partenerilor de dialog li se vor prezenta oportunitățile Fondurilor Structurale Europene, diagrama analizei de nevoi, FSE-POSRDU, parteneria-tul public privat și potențiale grupuri de clienți asistați în cadrul unor proiecte finanțate.
Acțiunile de acest gen își propun întâlnirea dintre reprezentanții AJOFM Vrancea și cei ai agenților economici, sindicatelor, pa-tronatelor, ai altor instituții publice locale, parteneri sociali și reprezentanți ai societății civile, dar și potențialii beneficiari de servicii oferite de AJOFM Vrancea.

Articolul precedent
Articolul următor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?