Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625
Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625

Şansa lui Daniel la viaţă se află în mâinile noastre!


Duminică, 12 decembrie, ora 14.00 a avut loc la Sală Polivalentă mult-așteptatul meci amical, în scop caritabil, din cadrul campaniei organizate pentru Daniel, „Cancerul nu știe să aleagă”.  Echipa Voința DEEP SERV și fostele glorii de la Dinamo au oferit spectatorilor, un meci pe măsura promisiunilor.
Evenimentul a debutat cu lovitura de început oferită de micuțul fotbalist, Daniel, care a uimit și înduioșat întreaga sală prin VOINÅ¢A și energia, specifice unui adevărat luptător.
La intrarea pe teren, fiecare jucător, ai ambelor echipe, a fost aplaudat, spre surprinderea tuturor susținătorilor, de către Daniel, unindu-și mânuțele gingașe, în semn de mulțumire. Muți de uimire și vizibil impresionați de gestul micuțului, fostele glorii de la Dinamo i-au oferit lui Daniel, un echipament personalizat cu numărul  17, numărul renumitului jucător de la Dinamo, Andrei Cristea.
Alături de Daniel, au fost prezenți, atât în calitate de prezentatori cât și susținători ai acestei campanii umanitare, Cristian Hrubaru (RockFM), Irena Stoenescu (Monitorul de Vrancea) și Viorel Paizan (Sportul de Vrancea). De asemeni, renumitul Adrian Enache ne-a onorat cu prezența, dorind să facă o fotografie cu Daniel, vedeta evenimentului, un exemplu de tărie și poftă de viață, pentru noi toți!

*** 
Frumoasele reprezentante ale echipei de majorete, de la Liceul Unirea, ne-au încântat la fiecare apariție, atât prin prezență, cât și prin numerele impecabile, de dans. Tombola de la pauză a fost prilej de bucurie pentru 6 suporteri prezenți, ce au avut ocazia unică de a da gol fostelor glorii dinamoviste, portarilor Tete Moraru și Florin Tene. O altă surpriză a meciului dintre Voința DEEP SERV și Dinamo București fostele glorii a fost scorul de la final, 6-6, un scor simbolic, o ega-litate între două echipe, unite într-un singur suflet, pentru un singur scop, DANIEL! Ultimul gol, simbolic, a fost dat chiar de președintele Asociației, Marian Spînu, care a îmbrăcat tricoul echipei dinamoviste, și a înscris în poarta Voinței DEEP SERV.
 
***
Lupta noastră și a lui Daniel nu se oprește aici!
Dacă doriți să vă alăturați acestei cauze, să fiți alături de Daniel, în această luptă nedreaptă, vă așteptăm alături de noi la concertul caritabil, pe 16 decembrie, ora 18:00, intitulat „Cancerul nu știe să aleagă”, cu participarea invitaților PASTORALA MARE, DIRECÅ¢IA 5 și PROVINCIALII, la Teatrul „Mr. Ghe. Pastia”, prezentat de invitata noastră specială: Liana Stanciu [Magic FM]. Pentru achiziționarea tichetele de participare, în va-loare de 300 lei (1 ursuleț, sală) și 800 lei (2 ursuleți, lojă), acesta fiind valabil pentru 2 persoane, vă rugăm să ne contactați la 0743 224 129, până la data de 13 decembrie!
Pentru donații, vă reamintim de contul deschis la BRD, RO 45 BRDE 400S V196 1928 4000, precum și numărul de teledon, 0900 900 960, valabil numai în rețeaua Romtelecom (costul per apel este de 2 EUR).
ÅžANSA LUI DANIEL LA VIAŢĂ SE AFLÄ‚ ÎN MÂINILE NOASTRE!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?