Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

Decembrie vine cu „haine noi“


În 3 decembrie, patru noi brand-uri în Arena Mall Bacău și un spectacol de excepție. După deschiderea din toamnă a magazinului Intersport și a magazinelor aparținând Grupului Inditex, iarna va aduce alte noi brand-uri în Arena Mall Bacău: Sephora, Stone Creek, Dolena și Coccodrillo.

Sephora aduce un concept și o atmosferă unică, prin mărci din diverse categorii de produse cosmetice: îngrijire, parfumuri, machiaj, produse de baie și produse pentru păr și accesorii. Ceea ce diferențiază cu totul aceste magazine este oferta de produse inovatoare, brand-uri care se găsesc în exclusivitate în lanțurile de magazine Sephora (Stri-vectin, Dr. Murad, Dr. Brandt, Eyliplex, Too Faced, Priorities, etc.) și brand-ul propriu Sephora. Clienții se pot delecta și pot profita de servicii de manichiură, machiaj și consiliere pentru îngrijire. Stone Creek, magazin de îmbră-căminte și încălțăminte pentru el și pentru ea, vine cu brand-uri precum Lacoste, Puma, Yuxone, Wagoneer, Le Coq Sportif, Vagabond, Rocket Dog, Patagonia, Me-rrell, Kowalski, Jump, Pepe Jeans, Fly London, Dr. Martens, Crocs, G-Sus, Wrangler, Lee și multe altele. Casa de modă Dolena a apărut în 1993 în România, județul Neamț, și s-a făcut remarcată în ultimii ani în cadrul Bucharest Fashion Week și FashionTV Summer Festival. Având o vastă experiență în domeniul producției de costume, paltoane, fuste, pantaloni, pantofi și poșete pentru ocazie, Dolena beneficiază de o mare recunoaștere și apreciere pe piața de profil din România.
Coccodrillo este unul dintre cei mai mari producători de îmbrăcăminte pentru copii, între 0 și 14 ani, din estul și centrul Europei, având magazine în 20 de țări din Europa, Asia și America.
Tot pe 3 decembrie, începând cu ora 18.30, în Arena Mall Bacău se va da startul cumpărăturilor de sărbători cu Răzvan și Dani, Hara și Direcția 5.
Toți cei prezenți sunt invitați să împodobească Bradul de Crăciun într-o atmosferă de sărbătoare, plină de cadouri, concursuri și multe alte surprize.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?