Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

Bezele


Ingrediente:

Pentru bezele:
4 albușuri;
10 linguri de zahăr;
zeamă unei jumătăți de lămâie;
un praf de sare;
2 linguri de cacao,2 linguri de nescafe.

Pentru glazură:
4 gălbenușuri
3 linguri de zahăr
2 linguri de cacao;
alune,nuci.
 
Mod de preparare:
1.  Bați spumă tare albușurile cu un praf de sare și zeamă de lămâie,adaugi apoi zahărul și bați până se topește și se întărește bezeaua.
2.  Împarți bezeaua în 3 părți,una o lași simplă,într-una adaugi cacaoa și-n cealaltă adaugi nescafe-ul.
3.  Spritezi pe hârtia de copt bezele și dai tava la cuptor la foc mediu o oră cu ușa închisă sau la foc iute cu ușa întredeschisă.
4.  Când bezelele s-au răcit, faci o glazură din gălbenușuri,zahăr și cacao,le ornezi și deasupra presari nuci sau alune sfărâmate.
Poftă bună! 

Articolul precedent
Articolul următor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?