Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

Poliţia supraveghează traficul rutier


Drumul European, în zona pieței de struguri din localitatea Urechești, va fi supravegheat în permanență de polițiști. Potrivit șefului Poliției Rutiere, comisarul șef Viorel Gheorghe, zilnic, în acea zonă va fi prezent câte un echipaj de poliție. „De acum și până când se va termina perioada cu strugurii, zilnic va fi câte un echipaj de poliție în zona pieței de la Urechești. Vor fi echipaje de la Rutier și de la Ordine Publică, de la comune. Se va acționa prin rotație”, a spus comisarul șef Viorel Gheorghe.

***
Măsura a fost luată ca urmare a accidentului mortal produs joi dimineața.
Reamintim că un bărbat a murit și alte patru persoane, printre care și un copil, au fost rănite, în urma unui accident de circulație produs pe DN 2 E85, în zona pieței de struguri din Urechești. Polițiștii au spus că șoferul unei Dacii nu s-a asigurat la efectuarea unui viraj la stânga, a pătruns pe contrasens și s-a izbit de un Peugeot, condus de un cetățean moldovean care circula regulamentar.
În aceeași zonă și-au mai pierdut viața și alte persoane, iar la finele lunii trecute polițiștii din cadrul Serviciului Poliției Rutiere au decis ca în zonă viteza de deplasare să fie mai mică. Astfel, viteza maximă cu care se circulă acum este cuprinsă între 50 și 70 de kilometri pe oră, dar cu toate acestea, oamenii continuă să moară în accidentele produse în acest loc.
De aceea, în perioada următoare, un echipaj de poliție va fi în permanență în acel loc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?