Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

Piaţa de struguri de la Urecheşti, capcană pentru şoferi


Un bărbat a murit și alte patru persoane, printre care și un copil, au fost rănite în urma unui accident de circulație produs, ieri dimineață, pe DN 2 E85. Polițiștii spun că șoferul unei Dacii nu s-a asigurat la efectuarea unui viraj la stânga, a pătruns pe contrasens și s-a izbit de un Peugeot condus de un cetățean moldovean care circula regulamentar.

Un bărbat a murit, ieri dimineață, în urma unui accident care s-a produs în zona pieței de struguri din Urechești. De asemenea, alte patru persoane printre care și un copil de cinci ani, au fost rănite.  În urmă cu trei săptămâni, în același loc și-a pierdut viața și fiul viceprimarului din Biliești, după ce mașina pe care o conducea a fost izbită de un tir. Accidentul s-a produs în jurul orei 8.00. Cel care a decedat a fost Mihai Duia, de 66 de ani, din Tâmboiești, care se afla pe bancheta din dreapta față a autoturismului marca Dacia. Potrivit polițiștilor, Nicolaie Duia, de 44 de ani, din Tâmboiești, în timp ce conducea un autoturism marca Dacia 1310, nu s-a asigurat la efectuarea unui viraj la stânga și a pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune cu autoturismul marca Peugeot, condus de Grigore Cavaliencu, de 44 de ani, cetățean moldovean. În urma impactului, bărbatul de 66 de ani, care se afla pe bancheta din dreapta față a autoturismului marca Dacia a murit. De asemenea, mama șoferului, Lina Duia, de 61 de ani și Mihaela Gâlcă, din Slobozia Bradului, de 20 de ani, pasagere tot în Dacia au ajuns la spital cu răni grave iar Marcelica Turcitu, de 25 de ani, din Dumbrăveni și un copil de cinci ani au ajuns și ei la spital dar cu răni ușoare. În total, în autoturismul marca Dacia erau șase persoane iar cel care nu a pățit nimic a fost șofe-rul Daciei. „Cercetările sunt conti-nuate de polițiști pentru stabilirea cu exactitate a modului de producere a evenimentului după care se vor lua măsurile corespunzătoare”, a declarat inspectorul Bogdan Toader, purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea. Polițiștii spun că șoferul Daciei era șofer începător, permisul de condu-cere fiind luat în cursul acestui an.

Rudele victimelor au venit la fața locului

Rudele victimelor au venit imediat la fața locului pentru a vedea ce s-a întâmplat. O femeie chiar a leșinat când a ajuns la locul accidentului și a fost stabilizată de medicii de la ambulanță prezenți la fața locului. La aproximativ două ore de la produ-cerea tragicului eveniment, rudele celui decedat încă mai erau la fața locului și se plimbau prin jurul Daciei transformată într-un morman de fiare. Traficul în zonă a fost blocat câteva zeci de minute, cozile de mașini întinzându-se pe câțiva kilometri. Polițiștii din cadrul Serviciului Poliției Rutiere au decis, la finele lunii trecute, ca în zona pieței de struguri din Urechești, viteza de deplasare să fie mai mică. Viteza maximă cu care se  circulă în zonă este cuprinsă între 50 și 70 de kilometri pe oră și cu toate acestea, oamenii continuă să moară în accidentele produse în acest loc.

Mașina jandarmilor, lovită de o șoferiță începătoare

O mașină din dotarea Inspectoratului Județean de Jandarmi a fost, miercuri, lovită de o șoferiță neatentă. Accidentul s-a produs la ora 14.30, pe strada Cuza Vodă, din Focșani. Elena G., de 18 ani în timp ce conducea autoturismul VW, din cauza neatenției, a intrat în coliziune cu un autoturism MAI, condus de un jandarm din cadrul IJJ Vrancea. În urma evenimentului a rezultat rănirea ușoară a lui Irinel C., de 35 ani, din Focșani, pasager în autoturismul marca VW. Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul după care vor lua măsurile care se impun. Un alt accident, de această dată grav s-a produs în comuna Mera. Ion D., de 32 de ani, din localitate în timp ce se deplasa cu un atelaj hipo, din cauza neatenției a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un autocamion condus regulamentar de Alexandru T., de 39 ani, din localitate. În urma evenimentului a rezultat rănirea gravă a căruțașului. Åži un copil de 11 ani a ajuns la spital după ce a căzut de pe un moped.  Accidentul s-a produs miercuri seara, la ora 22.50, pe strada Panduri din Focșani. Mopedul pe care se afla copilul era condus de Radu C., de 21 de ani. La un moment dat acesta a pierdut controlul asupra direcției de mers și atât băiatul de 21 de ani cât și cel de 11, care se mai afla pe moped, s-au dezechilibrat și au căzut.

Articolul precedent
Articolul următor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?