Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633
Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633

Beneficiile consumului de ciocolată neagră


Ciocolata neagră se mai numește și ciocolată amăruie și este formată dintr-un amestec de cacao și unt de cacao cu zahăr. Ea conține minimum 35% cacao, proporția depinde însă de fabricant, iar necesarul de zahăr depinde de amărala varietății de cacao utilizată.
 
 Beneficii:
 – stimulează sistemul circulator,
 -efecte anticancerigene,
 – stimulează sistemul cerebral,
 -are efect de inhibator al tusei
 – efect de inhibator al diareei
 -reduce nivelul colesterolului rău din sânge
 
Ciocolata are proprietăți afrodisiace puternice, iar componența de natură grasă și zaharoasă a ciocolatei sti-mulează hipotalamusul, producând o senzație plăcută, cu efect asupra nivelului serotoninei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?