Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624
Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624

Festivalul SummerWell, pe 11 şi 12 august


   Festivalul Summer Well revine anul acesta pe 11 și 12 august la Domeniul Åžtirbey din Buftea. Summer Well 2012 va păstra structura festivalului de anul trecut: 10 trupe care vor cânta timp de 2 zile pe scena principală, într-un spațiu în care cei care împărtășesc aceleași pasiuni se pot întâlni și se pot bucura de concerte, documentare și multe surprize. Åži anul acesta, concursul „I’m with the BAND” oferă șansa clienților Orange de a fi alături de trupa preferată, în backstage și pe tot parcursul concertului, informează The One.
   Astfel pe 11 august, vor concerta trupele Hurts, Patrick Wolf, The Asteroids Galaxy Tour, Wolf Gang și Citizens!. Festivalul va continua pe 12 august cu The Stone Roses, The Vaccines, Glasvegas, The Big Pink și Zulu Winter. Porțile se vor deschide la ora 15 în fiecare zi de festival.
   Pe lângă cele aproape 10 ore de muzică live, Summer Well va reveni cu noi zone de entertainment, precum și cu extinderea zonelor de food și de relaxare. În plus, Orange va pregăti programe care să adauge un plus de distracție pentru cei care doresc și mai mult decât muzică live.
   Cei interesați pot cumpăra abonamente valabile pentru ambele zile ale festivalului la prețul de 129 RON din orice Orange shop sau de pe www.easytickets.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?