Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

Locuri de muncă pentru şomeri


Åžomerii Vrancei au la dispoziție 292 locuri de muncă declarate vacante de agenții economici din județ, dintre care 168 sunt destinate confecționerilor-asamblori articole din textile. În rest, se mai pot angaja persoanele de meserie agent de asigurare, agent vânzări, zidar pietrar, instalator apă-canal, sudor, mecanic utilaj, croitor și mașinist pentru utilaje specifice la extracție și execuția tunelelor. Lista locurilor de muncă vacante mai cuprinde oferte pentru femeie de serviciu, călcătoreasă lenjerie și muncitor necalificat în industria confecțiilor dar și pentru persoane cu studii superioare de profesie inginer industria alimentară, profesor învățământul preșcolar, consilier în economia generală, inginer de cer-cetare horticultură și asistent me-dical generalist.
Oferta de joburi făcută de țări din Comunitatea Economică Europeană este, în această perioadă, destul de bogată. Astfel, în Suedia se pot angaja medici, măcelari și specialiști în pregătire profesională, Malta caută 200 de asistenți me-dicali, Spania oferă un loc unui responsabil tehnic pentru contractări în România în timp ce în Danemarca se pot angaja 30 de lucrători calificați în ferme de creștere a animalelor. Totodată, Slovenia caută medici specialiști, în Republica Cehă sunt vacante posturi pentru cei calificați ca dezvoltator afaceri, inginer, specialist marketing, agent comercial, manager proiect și muncitor cercetare, în Norvegia se poate angaja un mecanic de camion, în Marea Britanie cinci asistenți sociali iar în Slovacia o ospătăriță. Åži România a ofertat cinci locuri de muncă pentru eventuali lucrători din Spațiul Economic European, și anume pentru: șef birou relații internaționale, trei tâmplari mecanici la rindeluit și un muncitor manipulare și pregătire furaje.
Oferta este valabilă până la data de 6 octombrie iar informații suplimentare se pot obține de la consilierul EURES Mircea Nedelcu, din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă, telefon 0237/224677 sau de la inspectorul Melania Bălescu din cadrul Agenției Locale pentru Ocuparea Forței de Muncă Focșani, telefon 0237/230186.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?