Ediția: Luni 27 Mai 2024. Nr. 6634
Ediția: Luni 27 Mai 2024. Nr. 6634

Accidentele se ţin lanţ


Accidentele de circulație se țin lanț pe șoselele din județ. Aproape zilnic, cel puțin două persoane ajung la spital, după ce au fost victime ale unor astfel de incidente.
Marți dimineața, la ora 7.45, un accident în urma căruia un biciclist a fost rănit ușor, s-a produs la Bolotești. Mihai R., de 32 de ani, din comuna Vrâncioaia, în timp ce conducea autoutilitara marca Dacia, l-a acroșat și accidentat ușor pe Gheorghe S., de 71 de ani, din comuna Bolotești. Acesta se deplasa cu bicicleta și nu s-a asigurat la schimbarea direcției de mers. Cercetările sunt continuate de polițiști, în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.
Tot la Bolotești, Lăcrămioara C., de 20 de ani, din județul Alba, în timp ce conducea un autoturism marca BMW, pe fondul neatenției a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat în afara părții carosabile. În urma evenimentului a rezultat rănirea ușoară a conducătoarei auto.
De asemenea, un alt accident, de această dată grav, s-a produs pe Bulevardul Unirii din Focșani. Mariana G., de 38 de ani, din comuna Vulturu, în timp ce conducea autoturismul marca Dacia, nu a respectat culoarea roșie a semaforului electric și a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus regulamentar de Ioan P.. În urma accidentului, a rezultat rănirea gravă a Mariei G., de 74 de ani, și rănirea ușoară a unei fetițe de 11 ani, ambele din comuna Vulturu, pasagere în Dacia. Cercetările sunt continuate de polițiști, iar în funcție de numărul de zile de îngrijiri medicale primite se va face încadrarea juridică a faptei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?