Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620
Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620

Uliţa a băgat zâzanie între consăteni


O femeie din Câmpuri a fost lovită de un consătean în timp ce încerca să-și apere soțul. Vineri seara, polițiștii din Câmpuri au fost sesizați despre faptul că  Mioara I., de 63 ani, din localitate a fost lovită de Gheorghe I., de 60 ani, în urma unei altercații între agresor și soțul victimei, Ioan I..
Polițiștii spun că totul a pornit de la trecerea pe o uliță, probabil nu mai aveau loc unii de ceilalți. Atât victimei cât și agresorului li s-au acordat îngrijiri medicale la Spitalul „Sfântul Pantelimon” Focșani. Cercetările sunt continuate de lucrătorii postului de poliție iar în funcție de numărul de zile de îngrijiri medicale se va face încadrarea juridică a faptei. Åži polițiștii din Negrilești cercetează împrejurările în care a fost comisă o agresiune.
Joi, în jurul prânzului, oamenii legii au fost sesizați despre faptul că un bărbat de 57 de ani și fiul său de 22 de ani au fost bătuți de alți trei localnici. Fapta a fost comisă la o stână. Tatăl și fiul au ajuns la spital pentru a primi îngrijiri me-dicale.
„Conflictul a fost spontan, iar din primele verificări a rezultat că cei doi ciobani ar fi lăsat câinii de la stână nesuprave-gheați, fapt ce i-ar fi de-ranjat pe cei trei agresori. Cercetările sunt continuate de lucrătorii postului iar în urma obținerii certificatului medico-legal se va face încadrarea juridică  a faptei”, a declarat inspectorul Bogdan Toader, purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?