Ediția: Vineri 29 martie 2024 Nr. 6593

Ediția: Vineri 29 martie 2024 Nr. 6593

Mită pentru permise de conducere! Percheziții domiciliare, auto și 11 mandate de aducere

La data de 15.06.2022, Parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea a dispus punerea în executare a unor activități de percheziție domiciliară într-un dosar penal având ca obiect săvârşirea unor infracţiuni de trafic de influență, cumpărare de influență, conducerea unui autovehicul fără a poseda permis de conducere.

Astfel, lucrători de poliție ai Direcției Generale Anticorupție (DGA) – Serviciul Județean Anticorupție Vrancea, cu sprijinul lucrătorilor din cadrul Serviciilor Judeţene Anticorupţie Brăila, Vaslui, Buzău, Tulcea, Bacău și Ialomița, cu sprijinul de specialitate al Inspectoratului de Jandarmi Județean Vrancea și al Grupării de Jandarmi Mobilă Bacău, au pus în executare 12 de mandate de percheziţie domiciliară, 13 percheziții auto și 11 mandate de aducere la domiciliile unor suspecți și persoane fizice de pe raza județului Vrancea.
În fapt, în cadrul dosarului penal, se efectuează urmărirea penală cu privire la împrejurările în care suspecții din dosar s-au folosit de pretinsa influență pe care o au asupra unor lucrători din cadrul S.P.C.R.P.C.I.V. Vrancea și au primit sume de bani și bunuri, promițând că vor interveni pe lângă aceștia în vederea facilitării promovării probelor practice și teoretice ale examenului pentru obținerea permisului de conducere.
Cauza a fost constituită în urma unui denunţ înregistrat la nivelul Serviciului Județean Anticorupție Vrancea în cursul anului 2022.

Comunicat de presă, DGA

Foto cu rol de prezentare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?