Ediția: Luni 27 Mai 2024. Nr. 6634
Ediția: Luni 27 Mai 2024. Nr. 6634

Tratată pe linie portocalie decât pe linie… moartă


Nu este adevărat că medicii veterinari de prin județ ar vrea să facă o nouă revoluție. Adică să se răscoale, nemulțumiți fiind de cea care le-a devenit peste noapte șefă, respectiv cucoana… Amaricăi.
Tot mai multe voci din rândul veterinarilor spun că așa nu se mai poate. Că nu le dă voie să stea cu geamurile deschise că se face curent, mai treacă meargă. Că nu le dă voie să dea drumul la aer condiționat, fie. Că țipă la ei și se crede ca pe moșia propriului tată, au trecut cu vederea. Dar gata, le-a ajuns cuțitul la os. Ei, ditamai medicii veterinari, bărbați cu greutate, să ajungă să fie comandați de o femeie ? Să le ordone o femeie când la stânga când la dreapta, iar apoi să urle că trebuiau să facă invers ? Măcar de-ar fi fost de-a lor, adică sociabilă și cu expresii frumoase în vocabular.
Drept urmare, s-au gândit să trimită o petiție la superiorii cucoanei, pe linie de partid. Că doar nu erau să trimită la superiorii pe linie profesională. Că aceștia nu contează. Partidul stat e în toate, așa că mai bine se poate trata pe linie portocalie decât pe linie… moartă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?