Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650
Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650

Portretul femeii ideale: înaltă, dar nu prea, blondă şi cu spaţiu locativ


Sociologii au realizat un studiu amplu cu scopul de a creiona portretul femeii ideale, în acest scop ei intervievând circa 66.000 de bărbați în lumea întreagă, ceea ce le-a permis obținerea unor date cât mai exacte pe subiectul dat. Conform rezultatelor acestui studiu, femeia ideală este blondă cu ochi albaștri, cu păr lung și înălțimea de 172 de centimetri și cu o greutate sub 60 de kilograme, și care poartă ocazional ochelari. Aceasta nu ar trebui să aibă copii, dar obligatoriu spațiu locativ propriu. O parteneră perfectă de viață, conform aceluiași studiu, nu trebuie să fie o gospodină model și să petreacă mult timp în bucătărie, dar ar trebui să fie o amantă ingenioasă și să iubească animalele.
În opinia majorității bărbaților, femeia ideală nu trebuie să aibă obiceiuri proaste. Ea poate consuma alcool doar în ocazii rare și doar în compania iubitului ei și sub nicio formă nu trebuie să fumeze. În plus, femeia ideală ar trebui să aibă o personalitate accentuată și să fie o optimistă incu-rabilă. Ea ar mai trebui să frecventeze și cluburile de noapte.
Deloc surprinzător că niciunul dintre bărbații intervievați nu a avut ocazia să întâlnească femeia care să întrunească toate aceste caracteristici, după cum au recunoscut chiar ei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?