Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632
Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632

Italian ameninţat cu un pistol cu bile


Trei tineri au ajuns în atenția polițiștilor luni, după ce s-au plimbat prin oraș cu o mașină și au amenințat participanții la trafic cu un pistol cu bile, care s-a dovedit a fi de jucărie. În cursul zilei de 9 august, polițiștii au fost sesizați în mai multe rânduri în legătură cu un grup de tineri, care se plimbau pe străzile municipiului Focșani, arătându-le participanților la trafic un pistol, pe care l-au îndreptat asupra unor persoane și autoturisme, cel mai probabil pentru a se distra.
Prima sesizare a venit în jurul orelor 16.55, reclamantul spunând oamenilor legii că niște tineri, în timp ce se deplasau pe raza municipiului cu un autoturism marca Mercedes, arătau participanților la trafic, pe geamul din dreapta față, un pistol, însă fără a-l folosi.
Câteva ore mai târziu, la ora 19.25, un apel la numărul de urgență 112 anunța faptul că din același  autoturism, un tânăr a tras cu un pistol cu bile asupra unei persoane. Omul care s-a trezit lovit de bila pistolului este un cetățean italian, care se plimba cu concubina pe strada Doctor Telemac.
În numai jumătate de oră, respectiv după orele 20.00, un echipaj al Biroului Rutier Focșani a fost sesizat despre faptul că niște tineri ce se deplasau cu autoturismul Dacia Logan au tras cu un pistol cu bile asupra unui alt autoturism.
La scurt timp, mașina, dar și tinerii au fost identificați în trafic, pe raza municipiului. Adrian E., de 27 de ani, conducătorul auto, Ciprian C., de 26 de ani, proprietarul autoturismelor Mercedes și Dacia Logan, și Ioana D., de 24 de ani, au avut de dat explicații în fața polițiștilor.
În autoturismul Dacia Logan, sub bancheta din dreapta față, s-a găsit un pistol din plastic, iar în suportul de cafea o cutie cu bile din plastic. Împotriva celor trei nu a fost depusă vreo plângere.
Din fericire, prin folosirea pistolului, nimeni nu a fost rănit. Numai cel care a folosit arma de jucărie a fost sancționat contravențional.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?