Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633
Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633

„Ziua Porţilor Deschise” la Liceul „Ioan Slavici”


În perioada 7-9 iunie, între orele 13 și 14, Liceul „Ioan Slavici” din Panciu își prezintă oferta educațională pentru anul școlar 2010-2011, în cadrul „Zilelor Porților Deschise”.
În această perioadă, instituția va fi gazda tuturor absolvenților de gimnaziu care vor dori să-l viziteze.
Aceștia vor fi întâmpinați de directorul Andrei Manovici care, împreună cu profesorii Nicoleta Racoviță, Maricica Apreutesei, Traian Sfetcu, Silviu Panaete și Viorica Apostol, vor realiza o prezentare a profilurilor și specia-lizărilor.
Ulterior, coordonatorul de proiecte și programe educative,  Luminița Cociorbă, va expune oferta  acti-vităților școlare și extrașcolare, centrată pe nevoia de adaptare la cerințele elevilor, la interesele de cunoaștere și la potențialul lor.
Cei care vor dori să devină, din toamnă, elevi ai liceului, vor face cunoștință și cu Consiliul Elevilor, a cărei activitate le va fi prezentată de președinta Georgiana Popa.
Cu prilejul „Zilelor Porților Deschise”, conducerea instituției va oferi mape de prezentare fiecărei școli care va vizita liceul, iar fiecare elev va primi broșuri cu oferta școlară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?