Ediția: Luni 29 aprilie 2024. Nr. 6614
Ediția: Luni 29 aprilie 2024. Nr. 6614

Antonescu: Stânga şi dreapta democratice din România au ca adversar comun actuala guvernare


„Stânga democratică și dreapta democratică au ca adversar comun, în România, în acest moment, actuala guvernare”, a spus Crin Atonescu la Antena 3, afirmația sa fiind aprobată de Ion Iliescu.

Antonescu a mai spus că până să se pună problema, în societatea românescă, a unei alegeri între cota unică și impozitarea diferențiată, problema care trebuie rezolvată este prestația actualei guvernări.

Liderul liberal a adăugat că, în opinia sa, nu se poate avea încredere în prestația actualului Guvern în contextul crizei economice.

Ion Iliescu a intervenit menționând că este de acord cu cele spuse de Antonescu legat de actuala guvernare. El a menționat însă că, spre deosebire de Crin Antonescu, susține impozitarea diferențiată.

Fostul președinte a mai spus că nu este normal ca măsurile în contextul crizei să fie urmare a unei inițiative care să aparțină exclusiv șefului statului.

Iliescu a mai spus că principala greșeală a președintelui Băsescu este că nu adoptă o poziție deschisă pentru dialog și că nu ia în considerare „oamenii cu carte” când vine vorba despre măsurile care trebuie luate în contextul crizei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?