Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613

Paradă Gaultier în gara ‘Kazanski’ din Moscova


Designerul francez Jean-Paul Gaultier își va prezenta astăzi, în gara ‘Kazanski’ din Moscova, o colecție retrospectivă haute-couture, îndeplinindu-și astfel un vis, după cum a afirmat creatorul de modă aflat în capitala rusă, transmite joi Efe. Gaultier, care s-a prezentat la întâlnirea cu presa rusă îmbrăcat sport, cu blugi, cămașă albastru-închis și pantofi negri, a mărtu-risit că este mulțumit că se află la Moscova, oraș care l-a fermecat încă de la prima sa vi-zită, în 2005. ‘Rusia a fost în mod frecvent o sursă de inspirație pentru mine. Am creat chiar două colecții dedicate țării voastre, care este unică. Mă surprinde cât de repede se schimbă Moscova, și există chiar senzația că Europa Occidentală va juca în curând rolul de ‘satelit’ al capitalei ruse’, a afirmat designerul.
Creatorul de modă, în vârstă de 58 de ani, a remarcat totodată profesionalismul modelelor ruse, susținând că este încântat să poată lucra cu ele, din moment ce ‘sunt principalele protagoniste pe toate pasarelele lumii’.
În cadrul paradei vor fi prezentate creații inspirate din Mexic, dar și din studiourile de cinematografie ale secolului XX de la Hollywood.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?