Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613

Case noi pentru chiriaşii din Odobeşti


Chiriașii din casele naționalizate vor intra din această vară în locuințe noi. Nu mai puțin de 48 de familii din Odobești vor primi locuință în cele trei blocuri construite pe strada Muncii. Lista chiriașilor va fi aprobată în ședința Consiliului Local Odobești.
„Au început lucrările la racordurile pentru utilități la cele 3 imobile unde vor primi o locuință 48 de chiriași din casele naționalizate. În această lună, Consiliul Local va aproba lista acestor 48 de familii care se vor muta în case noi. În prezent lucrăm la evaluarea dosarelor astfel încât până la ședința de Consiliu Local lista să fie deja întocmită pentru primii 48 de beneficiari, aceștia fiind doar o parte din chiriașii care locuiesc în casele naționalizate”, a declarat primarul Daniel Nicolaș.
Lucrările la cele 3 imobile au costat 5.736.392 lei. Tot pentru chiriașii din casele naționalizate se construiește un imobil pe strada Åžtefan cel Mare. „Cu finalizarea și predarea celor 3 imobile din strada Muncii nu s-a rezolvat decât o parte din problemele pe care le ridică lipsa locuințelor în Odobești, atât locuințe sociale cât și locuințe pentru tineri. Faptul că, după 1989, la Odobești a fost construit un număr mic de apartamente a dus la o criză acută de locuințe pentru toate categoriile de populație. Din acest motiv am încercat să dezamorsăm această criză imediat după preluarea mandatului. Astfel, în 2005 am înființat 2 cartiere unde am acordat loturi gratuite tinerilor din Odobești în baza Legii 15/2003”, a mai precizat primarul Daniel Nicolaș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?