Ferrari nu va produce niciodată o mașină în patru uși

0
1144


Ferrari nu va Ferrari nu va produce niciodată o mașină în patru uși, iar cei care își doresc un astfel de vehicul pot opta pentru o Maserati, a declarat președintele Ferrari, Amedeo Felisa.

„Așa cum ar spune Enzo Ferrari, fondatorul companiei, nu vom construi niciodată mașini în patru uși. Åži vom păstra această tradiție. Sincer vorbind, nimeni nu cere un Ferrari în patru uși. Dacă doriți un Ferrari în patru uși, aveți la dispoziție un Maserati. Noi existăm de 60 de ani și n-am avut niciodată nevoie de patru uși. Ce înseamnă ‘niciodată’ nu știu, dar unul dintre punctele forte ale mărcii Ferrari este obstinația de a păstra produsele așa cum trebuie. Nu spun că patru uși ne-ar afecta imaginea, dar ele nu fac parte din moștenirea noastră’, a explicat Felisa. 
Oficialul companiei susține că, dacă tehnologiile hibride și sistemele start/stop au fost impuse de noile prevederi legale privind emisiile de poluanți, nimeni nu va putea impune mărcii producerea unui sedan. 
Producătorul bolizilor de lux a lansat, de curând, noul Ferrari 599 GTO, unul dintre cele mai frumoase modele ale gamei. 
Potrivit importatorului local, României i-au fost alocate două mașini care au fost deja achiziționate, prețul unui exemplar fiind de peste 320.000 de euro. 
Noul 599 GTO a fost prezentat publicului, în premieră, la Salonul Auto de la Beijing, modelul fiind produs în numai 599 de unități. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here