Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613

Obama, acuzat de infidelitate


Președintele american Barack Obama și-ar fi înșelat soția, Michelle, cu o asistentă personală în vârstă de 35 de ani, potrivit tabloidului american National Enquirer, citat de thehollywoodgossip.com.
Ediția din această săptămână a publicației National Enquirer susține că Barack Obama și asistenta sa personală Vera Baker s-ar fi întâlnit în secret într-un hotel din Washington, iar o înregistrare video dovedește acest lucru. Vera Baker, în vârstă de 35 de ani, a făcut parte din echipa lui Barack Obama pe când acesta candida pentru Senatul american, în 2004, participând la numeroase acțiuni de strângere de fonduri în favoarea actualului președinte ame-rican.
De atunci, cei doi ar fi rămas în relații foarte apropiate, afirmă National Enquirer. Deși Vera Baker a declarat că nu s-a „întâmplat nimic” între ea și Barack Obama, tabloidul american susține că tabăra republicană, adversară a președintelui american, oferă un milion de dolari oricărei persoane care reușește să aducă dovezi clare despre presupusa infidelitate.
Barack Obama, în vârstă de 48 de ani, și Michelle Obama, în vârstă de 46 de ani, s-au căsătorit în 1992 și au împreună două fiice – Malia, născută în 1998, și Natasha, născută în 2001.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?