Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613

Muniţii neexplodate la Pufeşti, Gologanu şi Milcovu


Mai multe proiectile explozive au fost descoperite zilele trecute pe raza localităților Pufești, Gologanu și Milcovu. Muniția a fost găsită pe proprietățile a trei localnici, care făceau diverse lucrări prin grădini. Miercuri, Inspectoratul pentru Situații de Urgență a fost sesizat prin intermediul numărului de urgență 112, pentru a interveni în vederea asanării muniției găsite. Pirotehniștii au mers mai întîi în satul Domnești din comuna Pufești, unde au identificat două proiectile de calibrul 76 mm și 57 mm. Acestea au fost descoperite de Mihai B., în grădina proprie.
Din aceeași cauză, pirotehniștii s-au deplasat și la Gologanu, de unde au ridicat un proiectil exploziv de calibrul 152 mm. Radu G. a fost cel care a descoperit muniția, în timp ce lucra în grădină. De asemenea, s-a mai acționat și la Milcovu, unde un localinic, pe nume Costel C., a descoperit o lovitură de aruncător de calibrul 82 mm.
Munițiile neexplodate au fost ridicate și transportate în condiții de siguranță la depozitul special amenajat în vederea distrugerii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?