Ediția: Marți 30 aprilie 2024. Nr. 6615
Ediția: Marți 30 aprilie 2024. Nr. 6615

VIDEO și FOTO: Sensul giratoriu de la Cerdac – Cotești este funcțional

Prefectul Nicușor Halici a anunțat finalizarea lucrărilor la sensul giratoriu de la Cerdac – Cotești. Reprezentantul Guvernul a verificat, astăzi, lucrările executate la această investiție care are ca scop fluidizarea circulației în zonă dar mai ales protejarea vieților.

„Pe 2 martie 2022 am preluat mandatul de Prefect al județului Vrancea. Pe 25 martie 2022 am solicitat Companiei Naționale de Drumuri realizarea sensului giratoriu provizoriu de la Cerdac – Cotești pentru a reduce riscul producerii de accidente rutiere. Pe 4 aprilie 2022 a fost demarată execuția lucrărilor de proiectare a sensului giratoriu.
Astăzi, 3 august 2022, s-a finalizat construcția sensului giratoriu, care va funcționa pentru a susține fluidizarea circulației, dar mai ales pentru a proteja viața!
Mulțumesc pentru sprijin și suport directorului general al Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Iași, domnul Laicu Ovidiu-Mugurel și directorului Secției Drumuri Naționale Focșani, domnul Paraschiv Marian și tuturor celor care au contribuit la realizarea acestui obiectiv! P.S. Pentru toți băgătorii de seamă, sensul giratoriu de la Cerdac – Cotești nu este cel pe care aceștia l-au desenat pe hârtiuțe și pentru care au cerut finanțare de la Banca Europeană de Investiții. Așteptăm cu interes ca acel obiectiv să fie pus în operă de cei care spun că au avut vreo contribuție la realizarea acestui sens giratoriu”, a transmis prefectul Nicușor Halici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?