Ediția: Marți 30 aprilie 2024. Nr. 6615
Ediția: Marți 30 aprilie 2024. Nr. 6615

Vrânceanul Nicu Alexe, fost preot, candidează pentru funcția de primar în Corbeanca

          Într-adevăr se poate spune că nebănuite sunt căile Domnului. Pentru că, cine și-ar fi imaginat în urmă cu mai bine de 10 ani că un preot din județul nostru va ajunge candidatul PSD într-o comună aflată la sute de kilometri de Vrancea. Pe numele său Nicu Alexe, actualul președinte al organizației PSD Corbeanca era alături de enoriași în urmă cu câțiva ani în parohia sa, din Corbița. Acum, este susținut de formațiune pentru a candida la funcția de primar din Corbeanca, județul Ilfov, și nu doar atât.

          Astfel, printre cei care îl susțin se numără și senatorul PSD Titus Corlățean, care spune pe pagina sa de Facebook despre Nicu Alexe că este „un bun administrator, un om care știe ce înseamnă proiecte de investiții și necesitatea accesării fondurilor europene”, dar, mai ales, „un om care să facă parte din echipa de guvernare social-democrată a României și să aibă uși deschise și sprijin guvernamental pentru proiectele de dezvoltare a comunității locale”.

          Cunoscut ca un om pentru care cuvântul dat este siguranța faptului împlinit, fostul preot vrâncean Nicu Alexe nu face doar promisiuni electorale de campanie, ci vrea ca locuitorii din Corbeanca să aibă un trai mai bun. Aceasta în condițiile în care comuna Corbeanca nu prea a avut noroc de un bun gospodar. Din anul 2008, fotoliul de primar este deținut de Anton Valeriu, membru al PMP după fuziunea partidului cu UNPR-ul. Acum, Nicu Alexe promite că PSD va reveni in primul plan al politicii și în comuna Corbeanca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?