Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620
Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620

GALERIE FOTO: Adunarea Generală a ACoR Vrancea a aprobat bugetul de venituri și cheltuieli pentru 2024

Adunarea Generală a Asociației Comunelor din România (ACoR) Filiala Vrancea a aprobat ieri raportul de activitate al președintelui, execuția bugetului de venituri și cheltuieli pentru anul 2023, dar și proiectul de buget de venituri si cheltuieli pe anul 2024. În cadrul ședinței a mai fost aprobat și programul de activitate al filialei județene Vrancea a ACoR pentru acest an. Adunarea Generală a ACoR Vrancea a avut loc în Sala Mare a Consiliului Județean.

La evenimentul moderat de președintele ACoR Vrancea, Fănică Popa, au participat în calitate de invitați prefectul demisionar Nicușor Halici, subprefectul Claudia Serafimciuc, administratorul public al județului Vrancea, Adrian Crețu, președintele ACoR România Emil Drăghici, Mioara Diaconescu (directorul Unității Centrale de Armonizare pentru Auditul Public Intern din cadrul Ministerului Finanțelor Publice), președinții filialelor ACoR din județele Neamț, Galați, Prahova, Dâmbovița, alături de primarii din județul Vrancea.

Le mulțumesc colegilor primari pentru modul în care am lucrat în toți acești ani. Mă bucur că există interes din partea colegilor primari în așa fel încât avem un sistem de audit foarte bun, lucru recunoscut și de Mioara Diaconescu, directorul Unității Centrale de Armonizare pentru Auditul Public Intern din cadrul Ministerului Finanțelor Publice. Practic suntem organizația cu cele mai bune rezultate din cadrul AcoR”, a precizat președintele ACoR Vrancea, Fănică Popa, primarul comunei Bolotești.

De menționat că Vrancea a obținut primul loc pe țară la nivelul filialelor ACoR privind activitatea, pentru al 5-lea an consecutiv. De altfel, și prefectul demisionar Nicușor Halici a ținut să le mulțumească primarilor vrânceni pentru că au derulat proiecte care au modernizat infrastructura localităților vrâncene. „Vreau să vă mulțumesc tuturor colegilor din administrația locală și echipelor dumneavoastră cu care reușiți să duceți, de la un an la altul, la un alt nivel comunitățile pe care le reprezentați.

La un nivel pe care sper că în curând îl vom atinge în toate localitățile și anume de infrastructură atât rutieră, utilități și alte tipuri de infrastructură necesare comunităților. Am marea rugăminte la dumneavoastră să vă axați și în perioada următoare pe o dezvoltare a celorlalte mecanisme economice care să facă atractive toate localitățile din județul Vrancea.

Autostrada prinde contur, ceea ce va duce la o dezvoltare și mai accentuată și avem deja un decalaj de mai bine de un an față de restul Moldovei, ceea ce va putea reprezenta un avantaj pentru județul Vrancea și sunt convins că dumneavoastră primarii veți face tot ceea ce va permite și legea și posibilitățile pe care le aveți în comunități pentru a putea atrage investiții private. Autostrada va veni și cu mulți investitori”, a afirmat Nicușor Halici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?