Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627

Vârteșcoiu. Locuitorii comunei vor beneficia de gaze naturale

          Locuitorii comunei Vârteșcoiu vor beneficia de gaze naturale. Primarul Viorel Mîrza a anunțat că a semnat contractul de concesiune a serviciului de distribuție a gazelor naturale și de execuție a lucrărilor pe o lungime de 37,6 km. Contractul de concesiune a fost semnat la sediul Primăriei Vârtecoiu.

„Astăzi (ieri-n.r.) la sediul primăriei, a fost semnat contractul de concesiune a serviciului de distribuție a gazelor naturale și de execuție a lucrărilor pe o lungime de 37.6 km. Toate satele componente comunei noastre vor beneficia de rețea de gaze naturale, iar în urma discuției cu câștigătorul licitației, privind execuția lucrărilor, în cel mai scurt timp vor începe lucrările, astfel încât în vara anului viitor sistemul să fie operațional. Mulțumesc tuturor celor care au fost alături de mine în implementarea acestui proiect, un proiect la care am ținut foarte mult, început încă din anul 2019 și așteptat de foarte mulți locuitori ai comunei noastre“, a scris pe pagina sa de facebook primarul Viorel Mîrza.

Rețeaua de alimentare cu gaze a comunei Vîrteșcoiu va avea o lungime totală de 37,6  kilometri, o stație de pompare și repompare, dar și mai multe cămine de racordare. Valoarea totală estimată a proiectului este de circa 5 milioane de euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?