Ediția: Luni 22 aprilie 2024 Nr. 6609
Ediția: Luni 22 aprilie 2024 Nr. 6609

Primarul Misăilă: În Focșani se asfaltează și pe timp de noapte

Primarul municipiului Focșani, Cristi Valentin Misăilă:

Pentru a diminua din disconfortul din timpul zilei generat de lucrările din cadrul proiectului de resistematizare a traficului, vă anunțăm că în următoarele zile se va asfalta și noaptea!

Din aceste motive, vor exista timp de câteva ore restricții de circulație pe strada Bucegi și la intersecția Comcereal.

Pe strada Bucegi vor fi restricții de circulație miercuri seară, 3 aprilie 2024, după ora 21.00, dar în zonă vor fi prezente echipaje de la Poliția Locală care vor dirija circulația.

Restricții de circulație vor exista și joi seară, 4 aprilie 2024, în intersecția Bd. București – Bd. Unirii ca urmare a lucrărilor de asfaltare ce vor fi efectuate în zonă.

Începând cu ora 19.30 va fi închis accesul în intersecție pentru autovehicule, dar în zonă vor fi prezente echipaje de la Poliția Locală care îi vor redirecționa pe șoferi către rutele ocolitoare.

Lucrările sunt derulate în cadrul proiectului „Resistematizarea infrastructurii de transport la nivelul Municipiului Focșani în vederea creșterii atractivității și accesibilității deplasărilor cu transportul public, cu bicicleta și pietonale”. Prin acest proiect vor fi introduse două sensuri unice în Focșani: de la Sud spre Obor începând de la intersecția Comcereal pe B-dul Unirii continuând pe Str. Independenței (dus); de la nord spre sud de la intersecția Elena Doamna pe Str. Cuza Vodă continuând pe Strada Bucegi, până la intersecția cu Str. 1 Decembrie (întors).

Toate cele 30 de intersecții de pe aceste sensuri unice vor fi semaforizate inteligent cu camere de supraveghere video! Când sensurile unice vor fi finalizate, un sistem inteligent de monitorizare va analiza traficul și va prioritiza verdele în funcție de aglomerație.

Vă recomandăm ca în această perioadă să folosiți rute alternative pentru a evita blocajele rutiere.

Vă mulțumim pentru înțelegere și ne cerem scuze pentru disconfortul creat prin lucrările aflate în derulare!

Sursa: Facebook Cristi Misăilă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?