Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

Vidra. CNI investește în reabilitarea, modernizarea și dotarea căminului cultural

Compania Națională de Investiții (CNI) a scos din nou la licitație contractul care vizează reabilitarea, modernizarea și dotarea căminului cultural din comuna Vidra – satul cu același nume, valoarea serviciilor necesare fiind de 21.314,52 lei. Este vorba despre servicii de asistență tehnică de specialitate prin diriginți de șantier pentru obiectivul de

investiții, serviciile de dirigenție urmând a se asigura pe toată durata de execuție a lucrărilor de 12 luni, cât și pe perioada de garanție a lucrărilor – de 36 luni.

Căminul cultural este construit pe o suprafață de teren de 3.156 mp, imobilul având un regim de înălțime P+1E. Din documentație rezultă că imobilul are o sală de spectacole de 180 locuri, cu scaune și scenă, cabine artiști, hol cu spații de primire și muzeu, grupuri sanitare, dar și bibliotecă cu acces la raft, sală de lectură și biblionet, capacitatea fiind de 10 persoane. În urmă cu un an, CNI scotea la licitație și execuția de lucrări pentru obiectivul de investiții inclus în subprogramul „așezăminte culturale” valoarea totală estimată fiind de 3.555.026,84 lei.

Și, din ce s-a analizat, s-a ajuns la concluzia că la căminul cultural este nevoie de înlocuirea tâmplăriei existente, refacerea în totalitate a instalației electrice, înlocuirea finisajelor, anveloparea clădirii, înlocuirea șarpantei și a învelitorii cu acesoriile aferente, montarea unei centrale termice și a unităților de climatizare, modificarea funcțiunilor interioare, dar și dotarea cu mobilier a sălii de spectacol și a bibliotecii, dotarea cu mobilier urban a terenului, precum și înlocuirea pardoselilor de la parter și tencuielilor – atât interioare cât și exterioare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?