Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

FOTO: Sindicaliștii din „Tineret și Sport” anunță proteste de lungă durată

Comunicat de presă:

Suntem discriminați și marginalizați! Ne-a ajuns cuțitul la os!

Legea salarizării folosită mereu ca momeală electorală și se aplică preferențial!

Sindicatul Național Sport și Tineret SNST, membru al Federației PUBLISIND/Blocul Național Sindical a început din 21 martie seria protestelor pe perioada nedeterminată.

La acțiune s-au alăturat angajații Direcției Județene pentru Sport și Tineret Vrancea împreună cu cei ai Clubului Sportiv Unirea Focșani, afiliați SNST.

Lista revendicărilor cuprinde: majorarea salariilor cu 25%, recunoașterea performanțelor sportive ale tinerilor, bugete pentru activitățile de tineret și sport, salarizare unitară și echitabilă în comparație cu alte funcții similare și eliminarea majorărilor salariale preferențiale. Sindicaliștii din tineret și sport anunță proteste de lungă durată atât în București cât si la nivel local, până când vor obține toate drepturile cuvenite.

Pentru NOI, angajații care au stat cuminți, au sperat, au așteptat și au crezut într-o lege a salarizării unitară și echitabilă, momentul aplicării ei nu a mai sosit niciodată. Avem cele mai mici salarii din tot sistemul bugetar!!

Prin ordonanțe ale guvernului s-au acordat în mod preferențial majorări salariale anul trecut și anul acesta, în diferite instituții, adâncindu-se foarte mult prăpastia dintre salariile angajaților din Sport și Tineret și salariile angajaților din alte domenii, care deși sunt prevăzute în lege că având același rang și funcții similare, înregistrează diferențe salariale majore.

Calendarul de acțiuni al GRUPELOR SINDICALE DIN SNST A DJST VRANCEA și CSU FOCȘANI:

1) Acțiunea de protest a început vineri 22 martie și a continuat luni 25 martie cu sindicaliștii din SPORT și TINERET, angajați ai Clubului Sportiv Unirea Focșani și ai Direcției Județene pentru Sport și Tineret Vrancea Vrancea;

2) În cazul în care decidenții nu sunt deschiși la solicitările noastre, vom trece la următorul nivel – miting de protest la Guvern.

GRUPELE SINDICALE DIN SNST A DJST VRANCEA și CSU FOCȘANI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?