Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618
Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618

Primarul Misăilă acuză: Film trucat pentru interese politice meschine

Primarul Focșaniului, Cristi Misăilă, acuză campania negativă agresivă a adversarilor politici, care recurg la jigniri, dezinformări și manipulări în rețelele sociale. Este vorba, afirmă primarul, despre o campanie demarată după ce, într-un sondaj de opinie publicat de un ziar central, candidatul PNL era pe locul 3 iar cel de la USR avea doar 6 procente. Edilul social democrat arată că pe conturile sociale afiliate PNL-USR a apărut un filmuleț trucat grosolan cu o lucrare neconformă pe o stradă din Alba Iulia, dar care care îi era atribuită. Primarul Cristi Misăilă arată că este o manipulare ordinară derulată pe rețelele sociale în care trolii PNL&USR îi hărțuiesc pe focșănenii care susțin proiectele de investiții din oraș.

Orice comentariu al unei persoane care nu este de acord cu PNL&USR este atacat cu înjurături și atacuri la persoană. „«Uitați oameni buni cum asfaltează Misăilă, cum își bate joc de banii noștri!» spune o voce din off pe filmul trucat. În realitate, este vorba despre un eveniment întâmplat în Alba Iulia pe strada Turnătoriei, așa cum spune un cetățean în imaginile originale, cele netrucate! Pe lângă această manipulare ordinară, în care îmi sunt atribuite fapte neadevărate tocmai pentru a induce în rândul cetățenilor faptul că Primăria Municipiului Focșani execută lucrări neconforme, cei apropiați candidaților PNL&USR folosesc și alte tehnici sociologice cu același scop. Aici mă refer, în special, la comportamentul trolilor PNL&USR (în mare parte conturi false) care pur și simplu îi hărțuiesc pe toți focșănenii care îndrăznesc să aibă o părere pozitivă și o abordare constructivă în legătură cu proiectele pe care le implementăm în Municipiul Focșani. S-a ajuns ca fel de fel de indivizi de pe la marginea județului să își dea cu părerea și să emită pretenții de amenajare a teritoriului din Focșani! De altfel, în trecut, Poliția chiar a identificat persoane plătite de oameni politici pentru a publica pe conturile lor de Facebook mesaje ”livrate” de strategii de campanie negativă”, arată primarul Cristi Misăilă.

Acesta este convins că asemenea atacuri se vor intensifica, deși nu a început campania electorală. „Celor pe care sondajele îi clasează pe locul 3 și care cred că prin josnicie pot obține puncte electorale le transmit că cetățenii municipiului Focșani nu au uitat cum v-ați comportat în ultimii patru ani, cum ați făcut circ și cum v-ați opus tuturor proiectelor de dezvoltare! Cetățenii din Bahne nu au uitat că PNL&USR nu a fost de acord ca Primăria Municipiului Focșani să le asfalteze străzile și parcările!”, a precizat primarul Misăilă.

Sursa foto: Facebook/Cristi Valentin Misăilă

1 COMENTARIU

  1. Nu am văzut pe nicio stradă asfaltată nou din oraș ceea ce este arătat în video clipul incriminat. În schimb am auzit mulți adversari primarului care au criticat permanent proiectele implementate în Focșani. Au criticat refacerea parcului Bălcescu, care în final a ieșit foarte frumos, critică lucrările de infrastructură din prezent. Este adevărat că sunt focsăneni nemulțumiți de lucrările de pe bd Unirii, Cuza Vodă, Independenței și Mărășești care acum aglomerează traficul pe aceste străzi, dar trebuie să avem răbdare până ce se vor finaliza aceste lucrări.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?