Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625
Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625

Festivalul tradițional ”Glasul ghioceilor”, la Focșani

Postare Facebook/Ansamblul Folcloric Țara Vrancei:

Primăvara, anotimpul renașterii a deschis an de an, proiectul cultural   ”POVESTEA MĂRȚIȘORULUI” al Ansamblului Folcloric ”ȚARA VRANCEI” în  care este inclus și FESTIVALUL TRADIȚIONAL ”GLASUL GHIOCEILOR”, destinat tinerei generații. Ajuns la cea de a X a ediție, evenimentul nostru va avea loc la Focșani în ziua de 30 martie 2024, ora 17 în sala de spectacole a Ateneului Popular Mr.Gh.Pastia.

Festivalul ”GLASUL GHIOCEILOR” este o sursă de cunoaștere și interacțiune a tinerilor cu vârsta cuprinsă între 7 -14 ani, prin intermediul cântecului popular românesc, bucurându-se împreună de rădăcinile neamului. Vedeta ediției din anul acesta va fi CÂNTECUL TRADIȚIONAL MOLDOVENESC, valorificat și promovat de tânăra generație din județele Moldovei inclusiv Bucovina de Nord (Cernăuți) și Basarabia (Chișinău).

Vă așteptăm cu bucurie să ne fiți alături, într-un număr cât mai mare să ne înnobilăm cu frumusețea cântecului moldovenesc izvorâtă din glasurile gingașe ale tinerelor talente, cu profunzimea versului popular și diversitatea costumelor tradiționale,  din acest areal românesc.

Intrarea la eveniment este liberă, fiind darul nostru tradițional de primăvară, pentru iubitorii de FOLCLOR!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?