Ediția: Marți 30 aprilie 2024. Nr. 6615
Ediția: Marți 30 aprilie 2024. Nr. 6615

CS Unirea Focșani – medalii de aur, argint și bronz la Campionatul Național de sambo și argint și bronz la Campionatul Național de judo U 14 și U 16

  • Competițiile au avut loc la sfârșitul săptămânii trecute la București, respectiv Bacău

Sportivii CS Unirea Focșani, antrenați de sensei Adrian Moldoveanu, au fost între performerii Campionatului Național de sambo care a avut loc la București duminică, 17 martie. La juniori, Mihnea Chirilă a câștigat titlul de campion național la 71 kg., categorie la care colegul său de club, Valentin Bulimej, s-a clasat al doilea și a devenit vicecampion național într-o finală focșăneană.

Vicecampion și medaliat cu argint la juniori a fost și Anton Luca, la 79 kg. Același sportiv care a obținut medalia de bronz la seniori 79 kg.

La Bacău, la Campionatul Național de judo U 14 și U 16, Ștefan Ursu s-a clasat al doilea și a primit medalie de argint, iar Sara Acatrinei, Sebastian Gavrilă, Cristina Huhu și Robert Mustafa au fost medaliați cu bronz pentru clasarea pe locul al treilea. Judocanii de la CS Unirea sunt antrenați de senseii Adrian Moldoveanu și Mugurel Popa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?