Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

VIDEO! Bărbat îmbrăcat în haine de călugăr, însă cu purtare neortodoxă, dat afară cu lovituri de baston dintr-un local focșănean

Un bărbat îmbrăcat în haine de călugăr, dar care nu se comportă deloc precum o față bisericească, a fost dat afară dintr-un local din Focșani, de un agent de la o firmă de securitate, cu lovituri de baston. Mai mult, agentul a folosit și un spray pe care l-a pulverizat în fața așa-zisului călugăr. După cum se vede din filmările postate pe rețelele sociale de mai mulți cetățeni, bărbatului îmbrăcat în straie monahale i se cere să părăsească incinta pentru că ar deranja clienții, dar acesta refuză, ba chiar îi spune agentului: „Bă, tăticule, nu înțelegi că eu te mănânc pe tine?”.

 

 

Videoclipul ne-a fost trimis pe telefonul redacției de un cetățean nemulțumit de comportamentul agentului de pază: „Vestul sălbatic! Tânărul zmeu sau cum se crede el a folosit spray lacrimogen într-o încăpere. Legea nu permite așa ceva, după, îl lovește cu tonfa din dotare, strigător la cer!”.

Conform Biroului de presă al IPJ Vrancea, „în urma imaginilor apărute în spațiul public, referitor la o posibilă agresiune asupra unui bărbat, care ar fi fost săvârșită de către reprezentantul unei firme de pază, Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea este abilitat să comunice următoarele:

La data de 17 martie a.c., ora 21.15, un bărbat de 36 de ani, a sesizat prin apel 112 faptul că se află într-un restaurant din municipiul Focșani, unde are un conflict cu reprezentanții unei firme de pază. Pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Focșani s-au sesizat din oficiu iar în cauză a fost înregistrat un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de purtare abuzivă, în care polițiștii desfășoară cercetări sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani.

Într-un alt videoclip, transmis în direct pe facebook și care poate fi văzut AICI, bărbatul îmbrăcat în călugăr le spune unor oameni de la o masă, în timp ce mimează lovituri de box, „Dumnezeu să vă binecuvânteze” și afirmă că îl cheamă „foame neînfricată”. Deși bărbații râd de el și îl alungă, spunându-i „nu-i frumos, bă nea părinte”, acesta tot revine la masa lor. Atenție, imaginile de pe facebook conțin și limbaj licențios.

Tot pe facebook, într-un video care poate fi văzut AICI, se vede cum bărbatul îmbrăcat precum un călugăr refuză să plece din bistro și îi spune agentului de pază: „Cheamă poliția că te împușc”.

Pe pagina de facebook UrbanBistro.ro a fost postat luni următorul mesaj:

„Lumea lui TIKTOK..

Celebrul și viralul “călugăr” a poposit aseară în restaurantul nostru, spre “delectarea” clienților. Ceea ce s-a postat pe Facebook este doar partea victimei…scandalul derulându-se de fapt în sensul opus.
Pentru noi, siguranța personalului și a clienților primează, acesta fiind motivul pentru care s-a solicitat intervenția firmei de pază cu care avem contract.
Aceasta persoană este cunoscută cu probleme psihice, încercănd să lovească agentul de pază cu un extinctor. Scandalul s-a derulat pe parcursul unei ore…în care acest individ “călugăr”, a amenințat clienții și personalul, a rupt o masă.
S-a cerut intervenția poliției și a jandarmeriei.
Ținem să menționăm ca această persoană nu are nicio legătură cu haina preoțească și că este cunoscut ca fiind un scandalagiu notoriu.
Nu încurajăm comportamentul agentului de pază, dar a reacționat așa deoarece a fost amenințat în repetate rânduri de Preotul TikTok-ului…
În acest moment, politia cercetează incidentul.
Mulțumim celor care s-au grăbit să ne facă vinovați și au invadat rețelele de socializare cu comentarii josnice.”

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?