Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Patronul hotelului Unirea rămâne sub control judiciar


Omul de afaceri Vasile Bogdan, patronul hotelului Unirea din Focșani, rămâne cu măsura controlului judiciar. Magistrații Curții de Apel Iași au respins, vineri, contestația procurorilor DIICOT Vaslui, formulată împotriva măsurilor dispuse de judecătorii Tribunalului Vaslui în dosar. „Respinge, ca nefondate, contestațiile formulate de D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Vaslui (…)”, se arată în soluția instanței.
    Vasile Bogdan a fost pus sub control judiciar la data de 13 martie, într-un dosar în care este cercetat pentru evaziune fiscală de procurorii DIICOT-Biroul Teritorial Vaslui. Anterior dispunerii acestei măsuri, el a fost reținut pentru 24 de ore pe bază de ordonanță, după ce la hotelul său s-au făcut percheziții. În același dosar au mai fost reținute și prezentate instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă și alte persoane.
    Reamintim că joi, la hotelul lui Vasile Bogdan s-au făcut alte percheziții, într-un alt dosar, instrumentat de această dată de polițiștii de la Economic din cadrul IPJ Vaslui. Anchetatorii ar fi căutat mărfuri, care ar fi fost cumpărate și achitate cu file CEC fără acoperire. Potrivit unor surse oficiale, în urma verificărilor nu s-ar fi găsit nimic care să-l incrimineze pe Bogdan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?