Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621

Handbal Tineret – Focșănenii Alexandru Golea și Nikolas Vișan, cu Naționala României în meciurile cu Polonia

Doi dintre jucătorii formați la CSM Focșani 2007, Alexandru Golea și Nikolas Vișan, au participat, în perioada 10-16 martie, cu Naționala de Tineret a României la un stagiu de pregătire la Timișoara finalizat cu două meciuri de verificare în Polonia cu Naționala țării gazdă. ” În primul meci, disputat vineri, starea de oboseală cauzată de deplasarea în Polonia și-a pus amprenta asupra jocului, neavând intensitate, luciditate și ritm de joc. Cele două meciuri au fost exemple de “așa nu” în primul și “așa da” în cel de-al doilea. Îmi felicit jucătorii pentru modul cum au abordat și respectat indicațiile în al doilea meci și totodată îi felicit pentru că au învățat din primul meci cum nu trebuie abordat un meci din punct de vedere al atitudinii, disciplinei, curajului și indicațiilor tactice. Am dovedit, nu pentru prima oară, că, având aceste virtuți, putem să jucăm de la egal la egal cu orice echipă de rang înalt”, a declarat pentru site-ul Handbal Mania, antrenorul principal, Adrian Petrea.

Rezultatele jocurilor de verificare: Polonia – România 39-29 și 30-30. În al doilea meci, în repriza a doua, când conducător de joc era Alexandru Golea, Naționala României ajunsese la un plus de 4 goluri. Alex a înscris o dată în primul meci și de două ori în cel de-al doilea.

Lotul României a fost alcătuit din portarii Berghoffer, Podovei, Vișan și jucătorii de câmp Voica, Zarițchi, Oancea, Noțigan, Radu, Focșăneanu, Ștefan, Pințoiu, Grigore, Golea, Niculaie, Gheorghe, Murtaza, Toma. Antrenori: Adrian Petrea, Ionuț Pușcașu.

Sursa foto, facebook FRH

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?