Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633
Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633

Fotbalistele de la Colegiul „Emil Botta” reprezintă Vrancea la Cupa Coca-Cola


Cel mai cunoscut concurs de fotbal pentru liceeni revine cu a III-a etapă la nivel regional. Este vorba despre competiția „Cupa Coca-Cola”, în cadrul căreia vor participa atât echipe de băieți, cât și de fete, elevi în cadrul învățământului liceal din județele Argeș, Brăila, Buzău, Constanța, Dolj, Tulcea și Vrancea. Concursul se va desfășura week-endul acesta și va fi găzduit de județul Constanța.
În ciuda faptului că fotbalul mai este supranumit și „sportul masculin”, județul nostru va fi reprezentat doar de echipa de fete a Liceului Teoretic „Emil Botta” Adjud. Peste 6000 de tineri din toată țara vor participa la această competiție, unde miza este uriașă pentru oricare iubitor al acestui sport. Mai exact, este vorba despre șansa de a ajunge în tribune la UEFA EURO 2016. Competiția va avea deschiderea sâmbătă, 21 mai, începând cu ora 8:00, în cadrul Sălii Sporturilor din Constanța. Atât finalele regionale de la Constanța cât și festivitatea de premiere se vor desfășura duminică, până la ora 14.00.
Finala ediției 2016 a Cupei Coca-Cola va avea loc în zilele de 4 și 5 iunie, în Parcul Tineretului din București, eveniment care se va încheia cu un recital al unui super-artist al momentului. Câștigătorii ediției 2016 ai „Cupei Coca-Cola”, respectiv o echipă de fete și una de băieți, vor merge la Paris, pentru a trăi la intensitate maximă emoțiile partidei dintre România și Elveția, partidă ce va avea loc pe 15 iunie, în cadrul Campionatului European UEFA EURO 2016. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?