Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

Bărbatul care a murit vineri la spital a fost lovit de o mașină, șoferul fugind de la locul accidentului

Bărbatul care a murit vineri la spital a fost lovit de o mașină, șoferul fugind de la locul accidentului. Biroul de presă al IPJ Vrancea a precizat astăzi că „în cursul acestei zile, în continuarea cercetărilor efectuate în cadrul dosarului penal, polițiștii au identificat un bărbat, de 44 de ani, din județul Neamț, bănuit că, la data de 13 martie, în timp ce conducea o autoutilitară pe Drumul Național 2 E 85 către București, ar fi acroșat un bărbat care, din nefericire, a decedat la spital în cursul zilei de 15 martie a.c.. Ulterior, conducătorul auto a părăsit locul producerii accidentului rutier. La acest moment, bărbatul de 44 de ani a fost condus la sediul Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani, pentru luarea măsurilor legale”.

Vă reamintim că, potrivit unui comunicat de presă transmis vineri de polițiști, „la data de 14 martie a.c., polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Nănești au fost sesizați de către Spitalul Județean ”Sfântul Pantelimon Focșani” cu privire la faptul că, în jurul orei 10:00, o persoană necunoscută a fost transportată din localitatea Nănești, la Unitatea de Primiri Urgențe.
În urma verificărilor și investigațiilor efectuate în localitatea Nănești, s-a stabilit faptul că persoana preluată de echipajul SAJ este un bărbat, în vârstă de 49 de ani, din județul Buzău, care ar fi venit să lucreze ca cioban la o stână din comuna Nănești.
La data de 13 martie, în intervalul orar 19.15-19.30, s-ar fi aflat în zona Tișița, de unde s-ar fi îndreptat către localitatea Nănești.
În dimineața zilei de 14 martie, bărbatul a fost transportat la spital cu ambulanța, întrucât persoana la care venise să lucreze a observat că acesta nu poate comunica, fără să prezinte leziuni vizibile.
Din nefericire, în cursul zilei de 15 martie, bărbatul a decedat la spital.
Cercetările sunt continuate de către polițiștii vrânceni, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani, pentru infracțiunea de ”ucidere din culpă”, faptă prevăzută și pedepsită de articolul 192 alineat 1 din Codul Penal .
Poliţiştii efectuează toate demersurile necesare pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor care au condus la decesul bărbatului”.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?