Ediția: Luni 29 aprilie 2024. Nr. 6614
Ediția: Luni 29 aprilie 2024. Nr. 6614

FOTO: Seniori focșăneni în vizită la Palatul Parlamentului

Deputatul Laurențiu Marin a primit ieri la Palatul Parlamentului vizita a aproximativ 60 de focșăneni, membri ai Organizației Municipale de pensionari din cadrul PSD Focșani. Seniorii focșăneni își doreau să viziteze clădirea Parlamentului, care este a doua cea mai mare clădire administrativă din lume, dar să și afle cum funcționează cele două camere ale Parlamentului României.

Am primit la Palatul Parlamentului vizita a aproximativ 60 de focșăneni, membri ai Organizației Municipale de pensionari din cadrul PSD Focșani. Aceștia și-au dorit foarte mult să viziteze impunătoarea clădire, dar și să vadă sălile în care au loc dezbateriile și sunt adoptate legile, atât la nivelul Senatului, cât și la nivelul Camerei Deputaților.

Le-am explicat care este procesul legislativ, cum funcționează Parlamentul în ansamblul său, dar și fiecare cameră în parte, cum sunt inițiate și votate legile statului român. Am rămas impresionat de vitalitatea lor, de dorința de a cunoaște cât mai bine sistemul legislativ dar și de faptul că își doreau de mult să viziteze clădirea Parlamentului, care este a doua cea mai mare clădire administrativă din lume.

Le-am explicat seniorilor că se află într-una din clădirile reprezentative ale statului român, care a fost realizată și cu munca și eforturile lor și a familiilor lor, care în perioada de tristă amintire a sistemului comunist au suferit multe neajunsuri pentru ca astfel de proiecte să fie realizate. Le mulțumesc pentru vizită, pentru optimismul lor dar și pentru faptul că, în ciuda tuturor problemelor cu care se confrună, permanent au zâmbetul pe buze! Seniorii sunt și trebuie să fie un model pentru noi toți!”, a spus deputatul PSD de Vrancea, Laurențiu Marin.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?