Ediția: Luni 29 aprilie 2024. Nr. 6614
Ediția: Luni 29 aprilie 2024. Nr. 6614

Filmele de la Happy Cinema Focșani, în săptămâna 8 – 14 martie 2024

Cinefilii au parte de câteva noi filme ce merită neapărat văzute, între 8 și 14 martie, la Happy Cinema Focșani.

Desigur, de neratat este Dune – Part Two, unul dintre cele mai așteptate filme ale anului, lansat weekend-ul trecut, film ale cărui prime recenzii vorbesc despre un „succes grandios” și o realizare „mai bună decât prima parte”.

Dacă ați ratat Oppenheimer, un blockbuster cu adevărat impresionant, încă nu e târziu să îl vedeți în acest weekend, la Happy Cinema Focșani. Filmul, o dramă istorică a cărei acțiune se desfășoară pe parcursul a trei ore, este regizat de celebrul Christopher Nolan, are nu mai puțin de 13 nominalizări la Oscar, fiind și favorit la marile premii din cadrul evenimentului care va avea loc peste doar două zile, pe 11 martie.

Documentarul Amar, lansat în cinematografe din 8 martie, ne prezintă o lume mai puțin dezvăluită, cea a hoților de buzunare, a condamnărilor la închisoare, a copiilor abandonați de tații lor, care plătesc în fața legii pentru infracțiunile comise.

La Happy Cinema Focșani putem vedea în toată perioada 8-14 martie și o reușită comedie romantică, Beautiful Wedding, în care situațiile devin extrem de amuzante când protagoniștii se trezesc, după o noapte nebună în Vegas, ca proaspăt căsătoriți accidental.

Nu lipsesc din programul Happy Cinema nici câteva producții de animație, dar și două filme ale genului horror. Ofertă de top, atractivă și variată, așadar, la Happy Cinema, iar pentru cinefili, nu mai putem adăuga decât atât: „Vizionare plăcută!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?