Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Săptămâna viitoare începe furnizarea în școli a produselor din programul „Lapte și corn”

Biroul de Presă al Consiliului Județean Vrancea:

Consiliul Județean Vrancea gestionează la nivelul județului Programul pentru școli al României („Lapte și corn”). Astăzi (ieri – n.r.) au fost semnate acordurile cadru pentru perioada 2023 – 2027 și contractele subsecvente valabile până la sfârșitul acestui an școlar, după ce administrația județeană a finalizat achizițiile din cadrul programului.

Elevii și preșcolarii de la grădinițele cu program scurt din toate localitățile din județ (mai puțin Cotești, care și-a asumat responsabilitatea derulării procedurii de atribuire a contractelor pentru achiziţia produselor și furnizarea acestora), în total 31.561 elevi și preșcolari vor primi începând de săptămâna viitoare lapte și produse lactate, mere și produse de panificație.

Consiliul Județean Vrancea a demarat încă de la începutul lunii septembrie 2023 procedura de licitație din cadrul programului „Lapte și corn” pentru desemnarea agenților economici care vor furniza produsele în școli, în condițiile în care actele normative care reglementează furnizarea de produse lactate, de panificație și fructe în unitățile de învățământ din toată țara au apărut cu întârziere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?