Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623
Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623

FOTO! Colegiul Cuza: Miruna dragă, pomenire veșnică vei avea și pe holurile și în clinchetul clopoțelului liceului tău!

Primul simptom al morții este nașterea, o știam cu toții, Miruna dragă, dar asta nu ne-a făcut cu nimic mai pregătiți pentru despărțire.
Am aflat cu imensă îngrijorare vestea îmbolnăvirii tale, am sperat și ne-am rugat să găsești forța să lupți pentru viața ta așa cum ai luptat pentru pasiunile tale, pentru ideile și convingerile tale!
Încercarea a fost mai mult decat ai putut duce, tu, fata inimoasa plină de energie și chef de viață!
Te vor plânge părinții, fratele, prietenii, profesorii și colegii, și, să știi, lacrimi fără de sfârșit și pomenire veșnică vei avea și pe holurile și în clinchetul clopoțelului liceului tău!
Azi, prin liceu, parcă stăteai la caloriferul din dreptul clasei cu Ianis, cu David, cu Teodora și Alexandra, mici, în gimnaziu, apoi la A11 unde zâmbeai, ca în toți anii de liceu, din ultima bancă de la perete …
Drum lin, MIRUNA! Să fie toate porțile deschise in calea ta!
Dumnezeu să te odihnească in pace!
Miruna Pîslaru a fost o elevă eminentă a Colegiului Național Al.I.Cuza, Focșani, timp de 8 ani, din clasa a V-a până în clasa a XII-a (2015-2023). A absolvit profilul real, specializarea Știintele naturii. A devenit studentă la Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași. In aceste momente de mare durere, suntem alături de familia Mirunei și de toți cei care au cunoscut-o și iubit-o.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?