Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625
Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625

Cum să porți mocasinii de damă? 3 idei de ținute stilate pentru primăvară

Mocasinii domină lista tendințelor de primăvară pentru încă un sezon. De data aceasta, nu vor fi la modă doar modelele tradiționale în nuanțe de negru și maro, ci și în pasteluri la modă. Merită să acorzi atenție atât modelelor clasice, cât și celor inovatoare și merită să cauți inspirație pentru ținutele tale printre outfit-urile vedetelor și a doamnelor care se plimbă pe străzile capitalelor modei mondiale.

Creează-ți propriul stil cu mocasini de damă cu talpă plată sau cu platformă

Garderoba ta de primăvară trebuie să includă cel puțin o pereche de mocasini negri. Modelele cu o formă tradițională, cu talpă plată și cu vârful ușor rotunjit, adaugă stil oricărei ținute. Acești mocasini sunt universali și atemporali: sunt purtați de vedete, fashioniste și femei obișnuite.

Ceea ce este important, este să alegi doar mocasini din piele de înaltă calitate – acest lucru garantează că vor fi în stare perfectă mulți ani. Nu poți ignora nici modelele decorate cu o cataramă stilată din metal argintiu, căci vor adăuga un accent elegant oricărei ținute, chiar și celei cu șosete colorate! La urma urmei, primăvara poți înnebuni cu culorile.

Cu toate acestea, mocasinii bej pot atrage atenția cu talpa lor neagră contrastantă! Dacă vei opta pentru o croială unisex, se vor potrivi perfect în tendințele modei și oricărui tip de siluetă.

Perfecți pentru orice ținută – mocasini cu platformă

Mocasinii cu talpă groasă sunt perfecți pentru plimbări lungi, în special pentru că nu se uzează atât de repede! Cel mai mare avantaj al mocasinilor cu platformă sunt centimetrii în plus și picioarele alungite optic! Acest lucru îi face o bază perfectă pentru haine de orice lungime: paltoane lungi, fuste  mai scurte, șosete până la genunchi și colanți.

Inspiră-te din look-urile din săptămânile modei! Un stil urban cu blugi, o curea și o haină lungă și o geantă crossbody așa cum vei găsi pe https://epantofi.ro/c/genti/genti-crossbody, este un exemplu perfect de eleganță confortabilă și casual, iar o ținută cu fustă mini și șosete până la genunchi arată nu doar la modă, ci și modern. După cum poți vedea, poți crea atât stiluri urbane, cât și casual cu mocasinii. Nu ai în garderobă haine care să nu se potrivească cu ei! Nu uita de accesoriile de calitate, precum ceasuri sau genți de piele.

3 ținute cu mocasini în rolul principal

• Mocasini de damă + fustă mini
Mocasinii de dama si o fustă mini ultra-scurtă sunt un duo armonios care va fi perfect în zilele călduroase. Combinația dintre aceste două mari tendințe este o rețetă pentru unul dintre cele mai la modă stiluri din sezonul primăvară-vară. Dacă ești în căutarea modelului potrivit de mocasini, atunci cei cu talpă tip platformă vor fi cea mai bună alegere.

• Mocasini de damă + costum
Mocasinii de damă vor arăta bine și atunci când sunt purtați cu un costum XL. Seturile cu jacheta oversize și pantaloni largi și lungi trebuie combinate cu mocasini cu platforma. Simte-te liberă să alegi și modele colorate de pantofi. Sau poți opta pentru mocasini la modă în nuanțe pastelate.

• Mocasini de damă + blugi
Mocasinii de damă vor fi, de asemenea, alegerea ideală pentru stilul de zi cu zi. Îi poți purta cu blugi drepți sau blugi skinny. În acest fel, vei obține o modalitate simplă și rapidă de a arăta elegant.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?