Ediția: Marți 30 aprilie 2024. Nr. 6615
Ediția: Marți 30 aprilie 2024. Nr. 6615

Vârteșcoiu. Viorel Mîrza a primit trofeul „Primar de 3 stele“

Primarul comunei Vârteșcoiu, Viorel Mîrza, a primit diploma de excelență și trofeul „Primar de 3 stele“, pentru activitatea din cele 3 mandate. Distincțiile i-au fost acordate în cadrul sesiunii ordinare a Adunării generale a Asociaţiei Comunelor din România (ACoR). Evenimentul se desfășoară în perioada 11 – 14 februarie 2024 la Hotelul JW Marriot din București. „În cadrul Adunării Generale a Comunelor din România, am primit diploma de excelență și trofeul «Primar de 3 stele», pentru activitatea din cele 3 mandate. Mulțumesc tuturor celor care m-au sprijinit în implementarea proiectelor, făcând din comuna noastră o comunitate dezvoltată și nu în ultimul rând, cetățenilor comunei noastre pentru încrederea și sprijinul pe care l-am avut ori de câte am avut nevoie“, a scris primarul Viorel Mârza pe pagina sa de socializare.

La cea de-a 27-a sesiune ordinară a Adunării generale a Asociaţiei Comunelor din România (ACoR) participă primari din peste 350 de comune membre ale ACoR, demnitari de rang înalt din România şi reprezentanţi ai asociaţiilor autorităţilor locale din alte ţări, precum Republica Moldova, Republica Franceză, Regatul Belgiei, Republica Federală Germania şi Republica Polonă.

Adunarea generală a ACoR oferă cadrul adecvat pentru a analiza şi a dezbate, împreună cu reprezentanţii administraţiei publice centrale, aspectele problematice cu care se confruntă comunele din România şi, implicit, autorităţile administraţiei publice locale ale acestora, în contextul unor sincope în procesul de descentralizare, precum şi a unei accentuate diminuări a capacităţii administrative.

ACoR Vrancea este reprezentată la acest eveniment de o delegație formată din 21 de primari condusă de președintele Fănică Popa, primarul comunei Bolotești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?