Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625
Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625

Spitalul Militar Focșani: „Respectarea reciprocă între personal și pacienți ajută la soluționarea problemelor comune”

Sănătatea noastră este fereastra spre viața trăită cu înțelepciune și dragoste. În medicină, sănătatea este un succes după ce pacientul poate să spună o poveste fără povara vreunei boli. Pentru fiecare afecțiune este un specialist care deține știința pentru a ne trata la nevoie. Personalul Spitalului Militar de Urgență ,,Dr. Alexandru Popescu” formează o echipă care lucrează pentru găsirea de soluții oportune care să satisfacă nevoile pacienților.

Fiecare specialitate și-a focusat prioritatea pe performanță și empatie pentru pacienți, pe achiziția de aparatură medicală performantă și pe calitatea condiților hoteliere pentru pacienți și aparținători. În anul 2023 reprezentanții Autorității Naționale de Management al Calității în Sănătate și observatorii voluntari ai Oficiului Teritorial Sud-Est au efectuat o vizită având la bază colaborarea cu spitalul. Tematica vizitei a cuprins aspecte legate de implementarea celor mai bune practici clinice și manageriale precum și susținerea preocupării spitalului pentru îmbunătățirea standardelor prin măsuri care să ducă la satisfacerea așteptărilor pacienților.

Succesul acestei instituții medicale este în plină desfășurare accentuând că „faptele bune trebuie să le înlocuiască pe cele nedorite”. Șefii de secții și compartimente aduc aport la îmbunătățirea condițiilor ce contribuie la creșterea calității serviciilor medicale și a siguranței pacienților. Ascultăm pacienții noștri și cunoaștem că un punct sensibil este timpul de așteptare până să beneficieze de serviciul medical solicitat. O echipă de specialiști aplică tehnologia pentru a ușura accesul la serviciile medicale pentru toate categoriile de pacienți care se adresează spitalului, cu aplicarea legislației aferente. Respectarea reciprocă între personal și pacienți ajută la soluționarea problemelor comune.

Sănătate, vocație, tradiție!

 

Facebook Spitalul Militar de Urgență „Dr. Alexandru Popescu” Focșani. Text/ foto: plutonier adjutant Adrian Galiță

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?