Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625
Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625

Consilierii locali ai tinerilor sunt poștași pentru îndrăgostiții din liceele focșănene

Elevii colegiilor și liceelor din Focșani sunt implicați în aceste zile în proiectul „Poștașul Inimii”, prin care vor transmite scrisori de dragoste către persoana iubită. Prin această inițiativă a Consiliului Local al Tinerilor din Focșani, elevii trimit scrisori de dragoste iar acestea ajung la persoana iubită chiar de Ziua Îndrăgostiților, pe 14 februarie 2024. Proiectul „Poștașul Inimii” este organizat de Consiliul Local al Tinerilor Focșani și are ca obiectiv interacțiunea între tinerii adolescenți prin intermediul scrisorilor de dragoste, dezvoltarea abilităților creative ale acestora precum și depășirea limitelor personale prin exprimarea sinceră a sentimentelor. Proiectul are drept scop apropierea tinerilor prin modul cel mai vechi de comunicare, scrisoarea. Prin acest proiect, tinerii sunt îndemnați să își împărtășească sentimentele și afecțiunea față de persoanele importante din viața lor.

„Scrisorile pot fi depuse în urnele din holul fiecărei unități de învățământ, liceu sau colegiu, timp de trei zile, în intervalul 6 – 9 februarie 2024. Pe scrisoare trebuie să fie scris numele complet al destinatarului, colegiul/liceul precum și clasa. În urne sunt permise doar plicuri personalizate cu sigla Consiliului Local al Tinerilor și numele proiectului „Poștașul Inimii”. În cazul în care acestea nu corespund cerințelor mai sus amintite, scrisorile nu vor fi transmise persoanei căreia i se adresează mesajul de dragoste”, se arată într-o prezentare a proiectului.

Scrisorile elevilor de la fiecare unitate de învățământ vor fi preluate de  tinerii din Consiliul Local al Tinerilor și de voluntari care le vor sorta în perioada 10-11 februarie. Scrisorile vor fi înmânate destinatarilor de către reprezentanții Consiliului Local al Tinerilor și voluntari în perioada 13-14 februarie. Proiectul se află la cea de-a VI-a ediție, a fost aprobat în Consiliul Local Focșani, iar tinerii focșăneni au beneficiat de tot suportul logistic oferit de Primăria Focșani. Proiectul se adresează doar elevilor claselor IX – XII din colegiile și liceele municipiului Focșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?