Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Personalul auxiliar de specialitate din Tribunalul Vrancea a suspendat protestul, începând cu 10 ianuarie; programul de lucru pentru Arhivă și Registratură

Biroul de informare și relații publice din cadrul Tribunalului Vrancea este abilitat să aducă la cunoștință publică faptul că, începând cu data de 10 ianuarie 2024, au fost suspendate formele de protest adoptate de personalul auxiliar de specialitate din cadrul instanțelor vrâncene.

Magistrații din cadrul Tribunalului Vrancea, precum și cei din cadrul judecătoriilor din circumscripția sa, nu au adoptat forme de protest care să afecteze activitatea de judecată.
În consecință, activitatea de judecată la toate instanțele din județul Vrancea (Tribunalul Vrancea, Judecătoria Focșani, Judecătoria Adjud și Judecătoria Panciu) se desfășoară prin soluționarea tuturor cauzelor, conform termenelor stabilite și comunicate părților și avocaților.

Complementar, activitatea de lucru cu publicul, la compartimentele Arhivă și Registratură se va desfășura zilnic, între orele 8.30 – 12.30. Ca modalități alternative de consultare a dosarelor și de depunere a actelor se pot utiliza dosarul electronic și aplicația depunere alte documente într-un dosar existent. Despre aceste posibilități, precum și despre alte facilități precum înregistrarea unui dosar nou pe rolul instanței, plata taxei judiciare de timbru într-un dosar existent, declararea unei căi de atac într-un dosar, eliberarea unui certificat de grefă sau eliberarea unei copii legalizate a unei hotărâri pot fi accesate și consultate site-urile https://cagl.ro/ sau https://registratura.rejust.ro/ .

BIROUL DE INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE,

COMUNICAT DE PRESĂ

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?