Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

FOTO: Moș Crăciun a ajuns la Pediatria Spitalului Județean și a ajutat personalul Spitalului Militar Focșani să ajungă la copii și bătrâni

Spitalul Judetean de Urgenta „Sf. Pantelimon” Focsani:

Păstrăm tradiția! Managerul spitalului, dl. Constantin Mîndrilă, și dna Cristina Moisa, președinte OAMGMAMR Vrancea, l-au ajutat și anul acesta pe Moș Crăciun să ajungă la micuții noștri pacienți, internați în secțiile Pediatrie și Chirurgie infantilă. Fericirea copiilor este lumina sărbătorilor! Vă dorim tuturor, un Crăciun binecuvântat!

Spitalul Militar de Urgență ” Dr. Alexandru Popescu” Focșani:

O zi în care vorbim despre mângâierea sufletului iar sufletul bun îl aflăm în fapte bune. Marți, 19 decembrie, personalul Spitalului Militar de Urgență ,,Dr. Alexandru Popescu” a executat misiunea lui Moș Crăciun în așezările vrâncene Irești, Răcoasa și Ciușlea, ajungând la copii și bătrâni minunați. Copiii sunt frumusețea vieții și darul Lui Dumnezeu. Bătrânii sunt înțelepciunea, cunoașterea vieții. Bucuria lor de astăzi este speranța noastră de mâine. Ne-au primit în povestea lor unde nu se zâmbește în fiecare zi. Am reușit împreună să sperăm că poveștile frumoase despre copilărie vor ajunge mai des și la ei. De cele mai multe ori liniștea le ocupă foarte repede bucuria. Cei mai mulți dintre copii erau la școală și Moș Crăciun îi va bucura când ajung acasă.

P. S.: Aducem mulțumire celor care ne-au îndrumat către aceste poveștiri.

Campanie umanitară coordonată de plt. adj. Adrian Galiță.

Sursa foto: Paginile de facebook ale celor două instituții

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?