Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

GALERIE FOTO: Recital de colinde în Piața Unirii din Focșani

Copiii Corului Parohiei Irești au fost invitații speciali la activitățile culturale pregătite de Primăria Focșani pentru sfârșitul săptămânii trecute. Sărbătorile de Iarnă au început în Focșani odată cu aprinderea iluminatului festiv în Ajun de Moș Nicolae și vor continua în fiecare week-end. Vineri, 8 decembrie, tradițiile Sărbătorilor de Iarnă au fost prezentate în cadrul unui concert susținute de talentații elevi de la Liceul de Artă ”Gh. Tattarescu” Focșani și artiștii Ansamblului Folcloric Profesionist ”Țara Vrancei”.

Sâmbătă seară au urcat pe scenă elevii Liceului de Artă ”Gh. Tattarescu”, iar seara s-a încheiat cu un recital de colinde susținut de minunații copii ai Corului Parohiei Irești, coordonați de părintele Ionel Miron.

Și duminică a fost organizată o seară specială. Primii au urcat pe scenă elevii Liceului de Artă ”Gh. Tattarescu” Focșani care au câștigat Festivalul ”Țambalissimo”. Seara s-a încheiat cu un concert tradițional susținut de Mitrița Camara Velicu, Aurică Totolici și Grupul ”Tecucelu”.

În Piața Unirii din Focșani a fost prezentă și Caravana Coca-Cola.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?