Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

„DOTAREA CU MOBILIER, MATERIALE DIDACTICE ȘI ECHIPAMENTE A ȘCOLII GIMNAZIALE RUGINEȘTI, COM. RUGINEȘTI, JUD. VRANCEA”

COMUNICAT DE PRESĂ

PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată!”

Comuna Ruginești a semnat contractual de finanțare pentru implemntarea proiectului „DOTAREA CU MOBILIER, MATERIALE DIDACTICE ȘI ECHIPAMENTE A ȘCOLII GIMNAZIALE RUGINEȘTI, COM. RUGINEȘTI, JUD. VRANCEA”, cod F-PNRR-Dotari-2023-6012 finanțat prin intermediul PNRR Pilonul VI. Politici pentru noua generație Componenta C15: Educație Reforma 4. Crearea unei rute profesionale complete pentru învățământul tehnic superior Investiția 13. Echiparea laboratoarelor informatice din școlile de educație și formare profesională (EFP) și Investiția 14. Echiparea atelierelor de practică din unitățile de învățământ profesional și tehnic și Reforma 5. Adoptarea cadrului legislativ pentru digitalizarea educației Investiția 9. Asigurarea echipamentelor și a resurselor tehnologice digitale pentru unitățile de învățământ precum și Reforma 6. Actualizarea cadrului legislativ pentru a asigura standarde ecologice de proiectare, construcție și dotare în sistemul de învățământ preuniversitar Investiția 11. Asigurarea dotărilor pentru sălile de clasă preuniversitare și laboratoarele/atelierele școlare.

Valoare totală a contractului de finanțare este de 1.046.542,95 RON, din care valoarea nerambursabilă finanțată din PNRR este de 878.824,86 RON.

Obiectivul specific al proiectului este dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente a școlii gimnaziale Ruginești, com. Ruginești, jud. Vrancea”.

Durata proiectului este de 16 de luni, perioada de implementare a acestuia realizându-se în intervalul septembrie 2023 – decembrie 2024.

Informații suplimentare se pot obține la sediul UAT Comuna Ruginești.

Email: pr_ruginesti@yahoo.com

Telefon: 0237 269 111

Apel de proiecte gestionat de Unitatea Executivă pentru Finanțarea Învățământului Superior, a Cercetării, Dezvoltării și Inovării, în numele și pentru Ministerul Educației, în calitate de agenție de implementare a proiectelor privind investițiile încredințate în baza Acordului de implementare pentru apelul Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ preuniversitar și a unităților conexe finanțat din fonduri europene prin Planul Național de Redresare și Reziliență al României.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?