Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632
Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632

Volei, Divizia A2 – Derbi la Galați

  • CSU Hygienium Galați – CSM Focșani 2007 sâmbătă, 25 noiembrie, ora 11:00, Sala Florin Balaiș – Pușkin

Tinerele voleibaliste ale Focșaniului joacă în returul campionatului în deplasare cu formațiile cele mai puternice ale seriei Est! A fost meciul de la Medgidia, cedat, practic, fără a opune o rezistența de care erau capabile. După jocul de revenire, din etapa trecută, cu CTF Mihai I, urmează a doua întâlnire foarte dificilă, la Galați, cu CSU Hygienium.

În tur, fetele antrenate de Nicu Harabagiu și Mihaela Tașkiran au câștigat cu 3-1. Mâine va fi încă unul dintre multele derbiuri voleibalistice zonale Galați – Focșani. Gazdele nu au drept de promovare, dar așa cum au făcut în Polivalentă în tur vor evolua la cel mai bun nivel al lor pentru o victorie de orgoliu! CSM 2007 a arătat până acum că în acest sezon este mai bună decât CSU și cred ca va arăta acest lucru și mâine, în partida din Sala Florin Balaiș-Pușkin. Și că își va păstra primul loc al clasamentului! Partida va fi arbitrată de Valentin Robescu și Florian Berescu

Celelalte jocuri ale etapei: CSM București – Corona Brașov și CTF Mihai I București – CS Medgidia

Clasament: 1. CSM Focșani 2007 – 17 puncte; 2. CS Medgidia – 16 puncte; 3. CSM București – 12 puncte; 4. CSU Hygienium Galați – 12 puncte; 5. CTF Mihai I București – 6 puncte; 6. Corona Brașov – zero puncte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?